Jumaat, November 09, 2012

Pendedahan Video Nizar Lambai Mengkafirkan Umat Islam?Nizar tunggangan Nga dan Ngeh sekali lagi membuat dajal apabila mengkafirkan umat Islam kononnya telah melanggar syariat Islam jika tidak mengundi PAS.

"Halal Syarie Mengundi PAS,Haram Syarie Mengundi Umno" jika itulah hujahnya jadi seluruh umat Islam yang tidak mengundi PAS secara langsung telah melakukan kerja haram dan telah melanggar akidah.

Adakah mengundi DAP yang anti Islam jatuh HALAL Syarie? Adakah mengundi PKR yang memperjuangkan pluralsime dan liberalisme adalah halal syarie?

PAS hanya wujud di Malaysia,justeru adakah umat Islam yang berada di Singapura, Kemboja, Bangladesh, Arab Saudi, Syiria dan negara negara Islam lain telah melakukan Haram Syarie?

Jika benar bagai dikata oleh Nizar, PAS harus bertanding di kesemua 222 kerusi parlimen pada PRU13 nanti. Selepas itu kita akan lihat siapa sebenarnya khawarij PAS.Semasa pilihanraya kecil Hulu Selangor, Nizar turut menghasut kaum cina apabila melemparkan fitnah dan menimbulkan kebencian terhadap kaum melayu. Mengapa Nizar dibiarkan lepas! Dilihat Si Lambai ini seringkali membangkitkan politik benci dan memecah belah kaum.

PAS itu ISLAM ke! Atau PAS hanyalah sebuah parti politik yang ada nombor pendaftarannya dan menyalahgunakan agama demi kepentingan politik 'Tin Kosong' mereka? PAS sememang...HamPAS..!!!

Suara Politik
Belantan

Tiada ulasan: