Rabu, November 28, 2012

Doa tutup isu pluralisme, LGBT, air kotor, Lembah Sireh...?Tindakan Pas berdoa supaya UMNO dan Barisan Nasional hancur adalah tindakan terdesak untuk menutup segala salah laku mereka selama ini.

Kezaliman mereka membiarkan air kotor dihidangkan kepada rakyat tanpa ada tindakan berkesan dan kegagalan beberapa projek dan pelaburan mereka seperti projek Lembah Sireh di Kelantan dan Kedah serta kerjasama mereka dengan DAP sebuah parti yang menentang keras hudud dan PKR yang menyokong fahaman pluralisme, liberalisme agama seperti amalan LGBT, menimbulkan keraguan terhadap keupayaan Pas memerintah dengan penuh integriti bagi menandingi kerajaan BN.

Doa telah digunakan sebagai senjata politik mereka untuk terus berkuasa bagi mempertahankan kezaliman dan ketidakupayaan mereka memerintah dengan penuh integriti, cekap dan amanah.

Harapan mereka ialah supaya dengan doa menghancurkan UMNO boleh dieksploitasi supaya pengikut Pas khususnya terpedaya dengan niat jahat di sebalik doa tersebut.

Mereka ingin menanam kebencian rakyat terhadap UMNO kerana UMNO berjaya memimpin Barisan Nasional dengan baik berbanding mereka yang gagal memimpin pakatan pembangkang sebaliknya hanya menjadi keldai tunggangan.

Mereka cuba menipu pengikut mereka kononnya hudud diterima pakatan sebaliknya DAP melalui Karpal Singh tetap teguh menolak hudud yang disifatkannya sebagai tidak adil.

Lantaran itu, doa menghancurkan UMNO dibuat sedangkan UMNO adalah satu-satunya parti Melayu Islam yang berjaya memimpin Barisan Nasional tanpa cuba merosakkan Islam.


Justifikasi mereka seperti dakwaan Nik Aziz dan Haji Hadi ialah kononnya UMNO menolak Islam, khurafat, murtad dan kafir iaitu satu tuduhan yang amat jahat.

Hakikatnya Paslah yang menolak Islam, menyokong murtad, menyokong orang kafir menghina Islam seperti membenarkan orang kafir masuk masjid sehingga ke mimbar masjid memberikan ucapan dan berbagai lagi.

Dr. Hasan Ali pula dipecat hanya kerana membela Islam. Nasharudin Mat Isa dipinggirkan kerana mengajak perpaduan seperti dituntut oleh Islam.

Pas sebenarnya yang menolak Islam kerana menolak perpaduan seperti yang dituntut oleh Allah SWT di dalam al-Quran.

Kesimpulannya, Allah SWT lebih mengetahui akan kejahatan Pas kerana memperalatkan doa, agama-Nya, demi menegakkan fahaman taksub politik mereka yang lebih condong berfahaman syiah dan khawarij yang tidak diterima oleh Allah SWT.

Mendoakan UMNO hancur samalah seperti membunuh saudara seagama. Membunuh dengan niat adalah berdosa besar. Neraka adalah tempatnya.

Suara Politik
Belantan

Tiada ulasan: