Sabtu, April 28, 2012

Puak BERSIH 3.0 Sudah Mula Menyelinap Masuk Ke Kawasan Berdekatan Dataran Merdeka!Seawal jam 7 malam, Puak-puak BERSIH 3.0 ini sudak mula membanjiri Kuala Lumpur iaitu kawasan berdekatan dengan Dataran Merdeka yang 'diharamkan' masuk oleh perintah mahkamah!

Oleh kerana tidak dibenarkan masuk ke Dataran Merdeka, sekumpulan puak BERSIH 3.0 yang tidak puas hati ini sudah mula membuat provokasi! Dipercayai mereka ini semua datang dari kawasan luar bandar, dimana hotel berdekatan KL semua sudah habis ditempah!

Mohon pihak polis dapat membuat sesuatu sebelum keadaan menjadi tidak terkawal. Lakukan lebih banyak lagi sekatan jalanraya bagi menghalang perhimpunan haram ini!

Sumber gambar : Politik Harian

Suara Politik
Taminsari

1 ulasan:

Global Products & Services Review berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.