Ahad, April 14, 2013

Lawak..lawak..!!! Video seks: Hadi nafi Mustafa terlibat, hanya lakonan?

Tidak pernahkah Haji Hadi terfikir untuk mengkaji dahulu video seks tersebut sepertimana yang dilakukan oleh Mustafa Ali dalam kes video panas Anwar sebelum mengeluarkan kenyataan yang tak masuk akal?

SAMARAHAN 14 April - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini terus menafikan penglibatan Mustafa Ali dengan rakaman video seks yang kini tersebar di internet sebaliknya mendakwa ia hanyalah lakonan yang dibuat oleh pihak-pihak tertentu.

Abdul Hadi turut mendakwa, Setiausaha Agung Pas itu sudah uzur sehinggakan sejak beberapa tahun kebelakangan ini menunaikan solat secara duduk.


Justeru beliau berkata, mereka yang menghasilkan rakaman tersebut sepatutnya "menggunakan pelakon yang lebih muda" dan bukannya seperti yang dipaparkan dalam rakaman tersebut.

Haji Hadi...Haji Hadi...seronok le orang yang melakukannya ya...orang lain yang seronok menikmati, orang lain pula yang sibuk menafikannya...tuan punya badan tak ada mulut ke nak bercakap? Takkanlah SU Agong PAS ni penyenggap kot..? Lepas ini lagi ramailah pemimpin hamPAS yang lain akan buat kerja yang sama...!!!

Mungkin Haji Hadi terlupa yang video tersebut adalah rakaman pada 2 tahun yang lepas...Cuba bayangkan Mustafa Ali ketika itu, sihat walafiatkan...!!! Rakyat bukan bodoh untuk menilai, wahai Tuan Haji Hadi! Satu lagi persoalan disini adalah mengapa sehingga sekarang Mustafa Ali tidak membuat laporan polis? Adakah Mustafa Ali takut disoal siasat sehingga terbongkar rahsia sebenar? Fikir-fikirkan lah!

Suara Politik
Belantan

3 ulasan:

NutCrakcer berkata...

Hok aloo.... sakit gapo pulok. Ni dio duk kuak nginjut atas katil tu, tak dok sakit gapo pong.

Megat Alam Gempita berkata...

Puak pencacai akan bgtau Stopa dah tobat.Tu dosa silam semua orang berdosa, itu perkara biasa yg penting dapatkan Putrajaya. Selama manako nak selindung Stopa?, bangkai pengganas takbleh ditutup dengan papan lapis,kelak berbau busuk jugak!

PASDAPX berkata...

Bagi aku PAS adalah SYAITAN..
PAS Laknatullah!

Cara handle isu dan permasalahan mereka hanya dgn sepak terajang pd UMNO..

tiada profesionalisme dlm menyiasat.. terus buat statement bodoh.. end of story ini kerja UMNO..

xpyh ada undang2 dn mahkamah, semua longgok pd UMNO!

PAS Laknatullah!

*muka 98% mcm dia.. sedih2.. selama ini aku tertipu dgn 'perjuangan' ISLE PAS..

dr awl tgk muka seseorng itu boleh agk..muka kotor.. mcm Mat Sabu.. Badrol Gila Bini org..