Khamis, September 06, 2012

Rakaman Video Anwar Tidak Hormat Rukun Negara?
Satu rakaman video yang menunjukkan Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak menghormati rukun negara telah dimuat turunkan oleh sahabat Blogger Saluran Lensa Kini sebaik sahaja acara sambutan ulang tahun kemerdekaan peringkat negeri Selangor di Dataran Shah Alam pada 30 Ogos lalu.

Ini berbeza dengan apa yang dilakukan Anwar ketika menghadiri acara memberi penghormatan terakhir kepada mayat Teoh Beng Hock di Melaka pada tahun 2009, di mana dalam acara itu, Anwar melakukan perkara yang sama dilakukan oleh Lim Kit Siang, Lim Guan Eng iaitu menunduk-nunduk kepala dan badan sebanyak 6 kali untuk menghormati mendiang itu.Sumber : AIDC

Suara Politik
Taminsari

1 ulasan:

Global Products & Services Review berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.