Isnin, Mac 09, 2015

Aksi Seksi 'Berani Mati' Diana Danielle Bikin Gempar Satu Malaya?

Gambar Dania Danielle dalam sebuah majalah yang disebarkan melalui internet dan sosial media.

Dunia hiburan tanah air agak gempar hari ini apabila dikejutkan dengan penyebaran beberapa keping foto seksi dan berahi pelakon Diana Danielle.

Namun, dalam banyak-banyak gambar tersebut, ada sekeping foto yang menjadi perbualan hangat menerusi laman sosial yang mana isteri kepada pelakon Farid Kamil itu hanya memakai baju dalam dan dibaluti dengan bendera Amerika Syarikat.

Khabarnya, Diana menjalani sesi fotografi bersama majalah Esquire Malaysia bagi keluaran bulan ini. Tindakannya yang ‘berani mati’ mendedahkan tubuh itu mendapat kritikan hebat daripada pelbagai, pihak ditambah lagi dengan statusnya sebagai seorang ibu.

Dalam sesi fotografi itu, Diana hanya mengenakan t-shirt hitam dan berseluar pendek hingga menampakkan pehanya selain satu lagi gambar yang terlihat mengenakan baju dalam berwarna hitam.

Wartawan akhbar cuba menghubungi Diana sendiri bagi menjawab isu tersebut, namun percubaan itu menemui kegagalan.

Malah, usaha untuk cuba menghubungi pengurusnya, Fadzil Zahari, Farid dan ibunya turut dilakukan, namun ke semua mereka turut gagal untuk dihubungi.

Dalam pada itu, Diana ada memuat naik sekeping foto di laman Instagramnya yang tertera ‘Freedom is being you, without anyone’s permission’.

Ia seolah-olah menunjukkan Diana sendiri sedar foto-foto tersebut akan dimuat naik dan menjadi viral di semua medium sosial. Rata-rata melontarkan komen negatif terhadap pelakon berusia 24 tahun ini.-UMO

Suara Politik
Belantan

1 ulasan:

IBU RISKA berkata...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI