Khamis, Julai 22, 2010

Selangor Bangkit : UMNO Selangor anjur 19 program ceramah ”roadshow”!


UMNO Selangor akan menganjurkan 19 program ceramah sempena program ”Roadshow Gelombang Selamatkan Selangor Darul Ehsan (SSDE)” bermula esok sehingga 8 Ogos depan.

Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Selangor, Datuk Seri Noh Omar berkata, program ceramah itu merangkumi 19 bahagian UMNO di negeri itu yang bermula dengan bahagian Shah Alam esok.

"Seperti yang dimaklumkan sebelum ini, roadshow SSDE bertujuan untuk menjelaskan mengenai pembohongan yang dilakukan oleh kerajaan Pakatan Rakyat terhadap rakyat di Selangor.

"Melalui program ini kita akan berceramah dan berkomunikasi secara terus dengan rakyat Selangor bagi menerangkan isu seperti penyelewengan pasir dan isu membabitkan Penasihat Ekonomi Selangor, Datuk Seri Anwar Ibrahim,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Noh berkata, program SSDE fasa satu itu akan memberikan gambaran lebih jelas kepada rakyat Selangor mengenai isu-isu kontroversi termasuk membabitkan dakwaan penyelewengan anggota pentadbiran, tadbir urus anak syarikat yang buruk dan isu peribadi serta moral pemimpin kerajaan Pakatan Rakyat.

Nota : Pada malam esok siri ceramah Roadshow Gelombang Selamatkan Selangor Darul Ehsan (SSDE) ini akan diadakan serentak di Parlimen Shah Alam dan juga Parlimen Kota Raja. Semua di jemput hadir.

Suara Politik
Taminsari

2 ulasan:

Bingai @ Bangang berkata...

"SIRI SELAMATKAN RAKYAT SELANGOR"
Ceramah isu pasir dan DSAI
23.07.2010 jam 8.30 malam
di Dewan Tabika Kemas,
Jalan Gelama 17/24
Seksyen 24, Shah Alam

Taminsari berkata...

Salam Tuan B&B. Terima kasih diatas info tersebut. Pihak Sekreteriat SSDE hanya dimaklumkan pertukaran lokasi ceramah pada jam 11 malam 22 Julai 2010 ( tadi ). Harap makhlum.

W/salam..